Needless - Forum
SITE NOT FOUND!
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Anime & Manga » Anime » Needless
Needless
vivianaDate: Duminica, 2011-01-02, 10:16 PM | Message # 1
Private
Group: Users
Messages: 9
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
Needless (ニードレス Nīdoresu?, Stilizate inutil în Japonia) este o acţiune / comedie / fiction manga si ştiinţă este o seria anime de Kami Imai. Serializat în revista seinen Shueisha Ultra Jump începând cu 2004, o adaptare anime de Madhouse început să fie difuzată pe 02 iulie 2009.
Personeje:
-Adam Blade(アダム・ブレイド)
Un preot distrugator care locuieşte în biserica din sectorul 533. Are un guler de metal gravate cu caractere '079. AB. " aplicată pe gât. El a forta inumana si rezistenta, o structura scheletului ataşat cu un metal special numit "Orichalcum". Şi el a accelerat vindecare. El este, de asemenea, un geniu în luptă.
Comportamentul lui este inegal si frontier pe furie salbatica,in special cand este intr-o lupta sau are de alungat fete dragute.Totuşi, el are, de asemenea, bunătate şi înţelepciune, care este adesea umbrită de tâmpenie lui, dar se poate observa în căldură de luptă. fragment lui este "zero", o abilitate care îi permite să înveţe atacurile duşmanii săi "după ce a fost lovit de acesta sau sa il vada.De asemenea, el poate combina abilitatile pe care le-a învăţat. Aceasta abilitate este centrat pe cristal pe fruntea sa numit, "Byakugou".El poate capicitatea dusmanilor cu care se confrunta cu acestia,dupa cum se mentioneaza sau conecteaza Byakugou si copie capacitatea dusmanilor.etc.
Eve Neuschwanstein (イヴ・ノイシュヴァンシュタイン)
Partenerul lui Adam Blade.Ea isi aminteste greu numele oamenilor.(de exemplu numele lui Cruz,ea il stiga Yamada).Chiar daca ea are aspectul unei tinere domnisoare,este un luptator capabil.Ea arata acest lucru atunci cand invinge unul dintre cei patru din Simeon Elite.Fragment ei este "Doppelganger", o abilitate care îi permite să copie infatisarea unei persoane.
Cruz Schild (クルス・シルト)
Un baiat al carei sore Aruka a fost probabil omorata de un Testament.El este las dar are o anumita tarie pentru el.
El a fost foarte atasat de Aruka şi vorbeşte cu ea în gândurile sale.El are un pendantic cu poza ei la care tine foarte mult. El este adesea folosit ca un fel de slujitor de către ceilalţi membri ai echipei, mai ales Blade şi Eva.El este singurul supravietuitor cunoscut în timpul rebeliunii împotriva Simeon. Chiar daca el este neputincios, inteligenţa lui face pentru el. Acest lucru este dovedit atunci când o ajută pe Eva sa il infranga pe Uten, şi, ulterior, în lupta cu Girl Simeon Squad în Simeon. ;) :D

Added (2010-11-30, 7:23 PM)
---------------------------------------------
Gido (ギド?)
Numele lui real este Rikudo Gin (六道 银?)El este un om de ştiinţă în vârstă, cu o atitudine, el trăieşte cu Adam şi Eva ca figura a tatălui lor.El nu are nici fragment, dar este extrem de inteligent şi cunoaste despre evenimentele curente. În cele din urmă sa descoperit că el a fost şeful iniţiativei Simeon .
Disk (ディスク?)
Un cyborg care a locuit în Iron Mountain. Chiar dacă ea are aspectul unei tinere fete, ea are, de fapt 100 de ani.După incident din Iron Mountain, ea isi uneste fortele cu Blade pentru a desfinta Simeon.Puterea ei este "Scan", care îi permite să înveţe puterea adversarului ei şi alte lucruri, cum ar fi măsurătorile lor in BWH. Ea a fost găsit de Cruz, împreună cu Eva după explozie PF Zero, dar trupul ei era deteriorat.

Added (2011-01-02, 10:16 PM)
---------------------------------------------
Momiji Teruyama (照山最次)
O flacara Needless.El apare pentru prima data atunci cand il provoaca pe Blade in lupta,pentru asi razbuna camarazi.Cu toate acestea isi da seama ca el nu este persoana pe care o cauta.El isi uneste fortele cu Blade pentru a distruge Simeon.
Numele lui este, de asemenea, uitat de Eva şi înlocuit cu altul(Eva si Blade il stiga Uchida).Abilitatea sa se numeste 'Little Boy' .

 
Forum » Anime & Manga » Anime » Needless
Page 1 of 11
Search: